Boten uit het water & flyer actie

Het vaarseizoen 2008 is afgelopen helaas. Vele boten gaan rond deze tijd uit het water. Daarom hebben we nu ook een nieuwe pagina ingericht over waar je zoal op moet letten bij de winterstalling. Of je boot nou in het water blijft liggen of op de wal, er moet het e.e.a. gebeuren. Het lezen van onze tips is dus zeer aan te raden !

De komende maanden gaan wij flink werken aan Varen in het Noorden.nl. Niet alleen komen er nieuwe vaarroutes en vaartips, ook zullen we vele informatieve pagina's aanmaken over allerlei onderwerpen betreft watersport.

Onze website is nu online sinds maart 2008, we bestaan nu dus 1 vaarseizoen. Helaas is de activiteit nog even weggebleven, maar dat moet medio 2009 helemaal gaan veranderen. Zo staat er een FLYER campagne aan te komen waarin we duizenden flyers zullen gaan versturen naar watersportbedrijven in vooral Groningen. We willen ons namelijk eerst richten op de Groninger watersporters. Later in het seizoen volgend jaar zullen ook Friesland en Drenthe aan de beurt zijn met de flyeractie.

Verder nog even een herinnering dat de vaarweg naar de Blauwe Stad ook in april 2009 gereed zou zijn. We zijn er ca. 2 weken geleden nog langsgevaren ze zijn er druk aan het werk met een nieuwe sluis en andere bouwwerken. Ook in de winter zullen we de vorderingen van de Blauwe Stad gaan volgen op Varen in het Noorden.nl !

Voor nu willen we alle watersporters, en natuurlijk ook de (nog?) niet-watersporters alvast prettige feestdagen en een goede jaarwisseling wensen. We zien jullie volgend seizoen graag terug als bezoeker. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan even in. Het is gratis en je kunt er dan voor kiezen om de nieuwsbrief te ontvangen, even doen dus!

Datum: 2008-10-27. Aantal keer gelezen: 1948