De planning voor Varen in het Noorden.nl

Allereerst zijn we druk bezig met het schrijven van nieuwe vaarroutes. Hier hebben we de afgelopen winter weinig tijd voor gehad maar er staan een aantal nieuwe vaarroutes aan te komen in alle drie provincies. Dit aangezien er voor Drenthe nog geen vaarroutes beschikbaar zijn op de website. Hier gaat dus snel verandering in komen.

Zelf vaar ik deze zomer op een nieuwe boot genaamd Liberty door de provincie Groningen (voornamelijk Oost-Groningen). Onderweg zullen er veel foto's gemaakt worden van vele bruggen, sluizen en mooie natuur. Ik probeer dan ook om steeds meer vaarwateren (kanalen, diepen en meren) te beschrijven. De afgelopen weken zijn er o.a. al pagina's gekomen met info over het Veendiep, het Winschoterdiep en het Zuidlaardermeer.

Binnenkort hopen we ook van start te gaan met onze flyeractie en ook hopen we veel links te ruilen met andere interessante watersport gerelateerde websites. Weet jij een interessante website met bijvoorbeeld vaarroutes of een website van een jachthaven, camping o.i.d.? Geef het dan aan ons door via het forum!

Datum: 2009-03-19. Aantal keer gelezen: 6448