Blauwestad en de vaartochten vanaf Camping Wedderbergen (haven Wedderveer) georganiseerd door VareninhetNoorden.nl!" /> Einde vaarseizoen 2009 en verslag!

Einde vaarseizoen 2009 en verslag!

Eigenlijk moeten we ons schamen, want we hebben ruim 4 maanden lang niks aan de website gedaan. Reden? Te druk.. te druk met genieten van de zomer, te druk met de vaartochten organiseren..

Maar de komende tijd gaan we er weer volop tegenaan. We hebben in de zomerperiode veel informatie kunnen verzamelen. Ook zijn er vele foto's gemaakt, waaronder van de vaartochten en Delfsail 2009, maar ook van verschillende wateren in de provincie Groningen. In de komende periode gaan we dus aan het werk met het plaatsen van verslagen en foto's, het nog meer automatiseren van de website en het verbeteren van de huidige pagina's.

Zo hebben we vandaag al een aanpassing gedaan aan de pagina met evenementen. Het nieuwste evenement staat nu altijd bovenaan (i.p.v. andersom) en oude (verlopen) evenementen vinden een plaatsje in ons archief. Zo is het gelijk een stuk overzichtelijker en kun je gelijk zien welke evenementen er nog voor de deur staan. De volgende stap is het automatiseren van de pagina stremmingen. Ook hier is het de bedoeling dat onze bezoekers (lees: leden) een steentje bij kunnen dragen. Is er een stremming, dan kun je die direct melden aan alle andere watersporters.

Ook kunnen we melden dat we flyers en stickers hebben besteld voor de promotie van onze website. De bedoeling is dat we hiermee op watersportmarkten, beurzen etc. gaan staan om mensen te vertellen over VareninhetNoorden.nl. Verder gaan we de pagina waternavigatie een update geven. De informatie is verouderd en er zijn inmiddels veel meer mogelijkheden en goedkope oplossingen voor goede GPS navigatie aan boord.

Tenslotte nog even de aandacht voor de pagina met informatie over het winterklaar maken van de boot. Het is weer de tijd dat boten uit het water gaan en een plekje op de wal kiezen om daar het nodige onderhoud uit te voeren. We geven je dus alvast wat tips en advies.

Datum: 2009-09-21. Aantal keer gelezen: 8392