Vaarseizoen alweer bijna voorbij

Nog iets meer dan een maandje en dan is het vaarseizoen 2008 alweer voorbij. Helaas gaat dat altijd allemaal veel te snel, maar er is niks aan te doen. De komende tijd zullen we de website op een laag pitje zetten. Wel zullen we ons best doen om in de winterperiode veel nieuwe vaarroutes en foto's toe te voegen die we deze zomer overal gemaakt hebben op en langs het water, we gaan dus zeker niet stilzitten. Vanaf maart 2009 zullen we weer actief beginnen met het onderhouden van de website. We vragen je daarom om je aan te melden voor ons forum en de nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle nieuwsfeitjes. Zeker even doen!

Boten forum

De komende tijd willen we ons forum extra promoten. Op dit moment wordt er helaas weinig gebruik gemaakt van ons boten forum en dat moet gaan veranderen. We willen van Vareninhetnoorden.nl een ontmoetingsplaats maken voor mensen die als hobby watersport hebben. Momenteel zijn er nog maar 21 mensen aangemeld bij onze website. Ons doel is om voor eind juli tenminste 100 aanmelders te hebben. Meld je daarom gratis aan. Je hebt geen verplichtingen, het kost niks en je kunt gezellig meediscussieren met mede-botenfanaten.

Klik hier om je gratis aan te melden

Youtube Clip Varen in het Noorden.nl

We hebben een clip gemaakt en geplaatst op Youtube ter promotie van Varen in het Noorden.nl. Bekijk de clip snel en geef een reactie op Youtube. Help mee om deze website te promoten en de 3 noordelijke provincies op de kaart te zetten bij watersporters.

Datum: 2008-08-25. Aantal keer gelezen: 2991